Smučanje in zimski oratorij

29.01.2018

V času zimskih počitnic bomo organizirali zimski oratorij in smučanje.

Zimski oratorij bo potekal od 19. do 23. februarja.

Naslov oratorija je "PREKLOPI SANJE NA DEJANJE!"

Spremljali bomo zgodbo Ostrorogega Jelena iz Jalnovega romana Bobri, ki opisuje življenje koliščarjev.

Program oratorija bo poleg zgodbe vseboval ustvarjalne delavnice in velike igre, veselo prepevanje in duhovnost. V torek in četrtek popoldne se bomo s tistimi, ki želijo, odpravili na drsanje. Imeli bomo posebnega gosta (do začetka oratorija je skrivnost). Poskrbljeno bo za malico, lahko pa si prinesete tudi svojo malico. Če bo dovolj zanimanja se bomo odpravili na kopanje v Atlantis (strošek bo še sporočen).

Začenjali bomo vsak dan ob 9h, končevali pa ob 16h. Od 7h do 18h bo organizirano varstvo. Ob prihodu na oratorij se vsak dan prijavite pri sprejemnici. V kolikor boste predčasno zapustili oratorij, to ob prijavi obvezno sporočite.

Prispevek: Dnevni prispevek - 3€ (od vključno tretjega otroka naprej je dnevna udeležba brezplačna), prispevek za dnevno malico - 1,50€, drsanje v zimskem parku – odvisno od dogovora z drsališčem, navadno okrog 3€.

S seboj prinesi: dobro voljo, inštrument za sodelovanje v oratorijskem orkesterčku.

 

 

Smučanje na Pohorju bo od 22. do 25. februarja – VABLJENI SO OTROCI, MLADI IN DRUŽINE

Odhod je v četrtek, 22. 2.  ob 8.30 dopoldan. Prvi dan že smučamo. Vračamo se v nedeljo 25. 2. do 20.00 zvečer.

Smučali bomo, kolikor se bo dalo (prvi dan že smučamo). Posebej se bomo pripravili tudi na druge skupne trenutke: skupne obroke, molitev, mašo, vesele večere, nočno igro.

V program naših počitnic ni vključena šola smučanja. Na smučišču so otroci razdeljeni v skupine in smučajo pod vodstvom voditeljev. Tudi za začetnike poskrbimo varstvo pri otroški vlečnici.

V primeru odpovedi smučanja zaradi slabega vremena

  • v celoti povrnemo že vplačan prispevek
  • v oratorijski program na Rakovniku dodamo kopanje v Čateških toplicah

 

Prispevek: za prevoz, hrano, kočo in smučarske karte (4-dnevna) prispevate 130 €. Plačilo poravnajte do odhoda v gotovini ali z nakazilom na račun: DRUŠTVO SMC RAKOVNIK, RAKOVNIŠKA 6, 1000 LJUBLJANA. ŠT. RAČUNA: 0205-8025-5329-938 (namen nakazila: Ime udeleženca: ZA SMUČANJE).

 

Ob prijavi morate prinesti tudi fotografijo za smučarsko karto v pisarno SMC-ja.

 

Podrobnejše informacije glede programa in potrebne opreme boste prejeli po prijavi. V primeru, da želite na Pohorje oditi s svojim avtom, se osebno dogovorimo podrobnosti.

 

 

Program zimskega oratorija in smučarskih počitnic bosta vodila salezijanec Jure Babnik (vodja SMC) in Rok Kastelic (vodja pisarne SMC) skupaj z animatorji in mentorji.

 

MESTA ZA SMUČANJE SO POPOLNOMA ZASEDENA IN PRIJAVA NI VEČ MOGOČA.

Prijava na smučanje in/ali zimski oratorij

Izberi eno ali več možnosti